AK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller
  • AK030 PTZ Camera ControllerAK030 PTZ Camera Controller

AK030 PTZ Camera Controller

Pengontrol kamera iki duwe desain anyar lan nggunakake panel metalik kanthi cangkang ndhuwur film frosted lan cangkang ngisor oksidasi CNC. Kanthi operasi sing kuat, ngatasi masalah nalika ngoperasikake kamera liwat web. Adopsi modul LED kelas industri nggawe tampilan apik banget lan karakter sing jelas. Kontroler iki ndhukung protokol VISCA, ONVIF, PELCO, lan NDI, kompatibel karo VISCA kanthi ekstensi sing kuat. Terminal klien web ndadekake antarmuka konfigurasi prasaja lan cetha.

Model:AK030

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengontrol kamera iki duwe desain anyar lan nggunakake panel metalik kanthi cangkang ndhuwur film frosted lan cangkang ngisor oksidasi CNC. Kanthi operasi sing kuat, ngatasi masalah nalika ngoperasikake kamera liwat web. Adopsi modul LED kelas industri nggawe tampilan apik banget lan karakter sing jelas. Kontroler iki ndhukung protokol VISCA, ONVIF, PELCO, lan NDI, kompatibel karo VISCA kanthi ekstensi sing kuat. Terminal klien web ndadekake antarmuka konfigurasi prasaja lan cetha.


Fitur produk:

1. Dhukungan jaringan lan cara kontrol stimulasi. Alamat IP gumantung kasedhiya ing mode jaringan.


2. Ndhukung protokol VISCA, ONVIF, PELCO-P, PELCO-D lan NDI, lan kompatibel karo VISCA.


3. Kanthi fungsi kontrol tengah, pengontrol iki bisa digunakake ing piranti lunak kamera.


4. Ngadopsi rocker papat dimensi, lan teksture nyaman. Muter rocker bisa langsung ngontrol kamera ing kabeh arah.


5. Lensa bisa digedhekake lan digedhekake, lan kekuwatan kontrol joystick bisa nemtokake kacepetan kontrol. Browser IE bisa nambah konfigurasi peralatan ngarep


6. controller iki menehi papat akses cepet kanggo kontrol kamera lan 255 kamera bisa cepet ngalih liwat tunyuk prasaja.


7. Eksposur kamera, aperture, imbangan putih, fokus, kompensasi lampu latar, menu OSD, bisa diatur liwat pengontrol iki.


8. Dhukungan Power liwat Ethernet. Sumber daya lan kontrol bisa ditindakake mung liwat siji kabel jaringan, nggawe kabel luwih gampang.


9. Proteksi keamanan: nganggo sandi lan proteksi kunci Kensington kanggo nyegah operasi lan setelan ilegal, nglindhungi keamanan piranti


Spesifikasi Teknis:

Spesifikasi

AK030

Metode Komunikasi

Jaringan: RJ45ï¼Serialportï¼RS422, RS485, RS232

Komunikasi Protokol

Jaringanï¼ONVIFï¼IP VISCA, SONY VISCA OVER IP, NDIï¼

SerialPortï¼VISCA, PELCO-D, PELCO-P

KomunikasiBaud rate

2400bps, 4800bps, 9600bps, 19200bps, 38400bps, 115200bps

Antarmuka

5PIN crimpingterminal (RS422, RS485), RJ45 (RS232/RS485/RS422), RJ45 (jaringan), 8PINPhoenix terminal (TALLY)

Joystick

4 dimensi

Tampilan

LCD bluescreen

PowerSupply

DC12V1A±10%

Konsumsi Daya

6W MAKS

Suhu Kerja

0âï½50â

Suhu Panyimpenan

-20âï½70â

Kelembapan

â¦90% RH (Nofrosting)

ukuran

270mmï¼¼Lï¼X135mmï¼Wï¼X110mm(H)

UpdateMetode

nganyari WEB


Hot Tags: AK030 PTZ Kamera Controller, Produsen, Supplier, Pabrik, ing Simpenan, Grosir, Tuku, China, Diskon, Low Price, Newest, Lanjut, Awet, Kualitas, Fashion